Rustic coziness in Sweden

Posted on nov 30, 2012 | 0 comments

First a farm and then a school, this house from 1901 in Hjortnäs outside Leksand was not built as a residence. But with a ceiling height of 3.6 meters, designer and calligrapher Ylva Sharp and her husband Daniel saw potential in this house and started a major renovation. They demolished a few walls to open space and make a generous kitchen with dining area. The old wood stove with a fireplace have become the kitchen’s heart. They used calm tones as grey and white, and the old school of 310 square meters has now become a bright and spacious home. « I like to change and renew at home with colours according to the season, by switching textiles, painting some furniture and take in seasonal plants » says Ylva. Carpets, cushions and tapestries are Ylva’s own design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Source : Lantliv

Leave a Reply

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>